EDİRNE / İPSALA - İpsala İmam Hatip Ortaokulu

İpsala İmam Hatip Ortaokulu

Bayrambey mah. Enez Cad. no140 İpsala/Edirne
Vizyon
İpsala İmam Hatip Ortaokulu, evrensel düşünen, topluma yararlı, ülkesini ve milletini seven, demokratik Türkiye Cumhuriyeti´nin temel niteliklerine, milli eğitim temel ilkelerine ve Atatürk ilkelerine bağlı çağdaş bireyler yetiştirmek.Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Misyon
İpsala İmam Hatip Ortaokulu bilgiyi gereksinimleri doğrultusunda kullanan Türk gençleri yetiştirmeyi hedefler.Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak.
Başarılar
2014 - Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavlarında Edirne İkinciliği (Büşra Yüksel) 2015 - MEB Merkezi Ortak Sınavlarda (TEOG) İpsala Birinciliği ve Edirne Dördüncülüğü (Ahmet Fatih Aydın) 2016 - Kırk Ayet Yarışması ilçe İkinciliği 2017 - Arapça etkinlik yarışmaları ´metin canlandırma´ katagorisi il ikinciliği. 2018 - Arapça etkinlik yarışmaları ´çocuk şarkıları söyleme´ katagorisi il üçüncülüğü. 2019 - Kırk ayet ezberleme yarışması ilçe ikinciliği.
İngilizce-Arapça
Ulaşım
Okulumuz İpsala hükumet konağına 10 dk yürüme mesafesinde, Keşan üzerinden gelirken şehrin girişinde sol taraftadır.
Tüm köylerden öğrencilerimiz için servis imkanı vardır.
İpsala/Edirne
Proje Çalışmaları
2018- TANAP ´Sporla gelecek benim, sağlıklı yaşam yerim´ Projesi. 2017- TUBİTAK 4006 Projesi 2016- Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulu Bilim Şenlikleri