EDİRNE / İPSALA - İpsala İmam Hatip Ortaokulu

OKULUMUZDA MEZUNİYET VE KARNE HEYECANI YAŞANDI

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının sona ermesiyle beraber okulumuzda mezuniyet ve karne heyecanı yaşandı.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı sona erdi ve öğrencilerimiz yaz tatiline başladı. Yılın son gününde okulumuzda hem mezuniyet heyecanı hem de karne heyecanı yaşandı. 2012 yılında açılan İpsala İmam Hatip Ortaokulu ilk mezunlarını bu yıl verdi. 8. sınıfı bitiren öğrencilerimiz için düzenlenen mezuniyet töreninde okul birincisi olan Ahmet Fatih AYDIN´a plaketini Okul Müdürümüz Erdem MISIRLI verdi. Okul ikincisi olan Büşra YÜKSEL´e plaketini Müdür Yardımcımız Evren TEZCAN verirken okul üçüncüsü olan Ayşin GÜL´e plaketini diğer Müdür Yardımcımız Yaşar KILINÇ verdi. Daha sonra mezun olan tüm öğrencilerimize geçici mezuniyet belgeleri verildi. Aynı törende diğer sınıflarda ilk üç sırayı alarak dereceye giren öğrencilerimize de madalya hediye edildi.

Sınıflarında dereceye giren öğrenciler:

8-A

1. Ahmet Fatih AYDIN,

2. Büşra YÜKSEL,

3. Ayşin GÜL.

7-A

1. Gökdeniz TUNÇ,

2. Eren ENGİNER,

3. Fatma KARATAŞ.

6-A

1. Yusuf AYDIN,

2. Talha Eren MİLET,

3. Hatice GÜCÜYENER.

5-A

1. Gülay ŞAHİN,

2. Meryem ÇALIŞKAN,

3. Ahsen YILDIZ.

Dereceye girmeyi başaran öğrencilerimizi tebrik ediyoruz, okulumuzdan mezun olan öğrencilerimize de bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz... Tüm öğrencilerimizin iyi bir yaz tatili geçirmelerini diliyoruz.

Yayın: 22.06.2016 - Güncelleme: 22.06.2016 17:35 - Görüntülenme: 652